Objavljeno: 27. 06. 2024 - 8:56
“Jednodnevna inkluzivna avantura - odmor od skrbi”
“Jednodnevna inkluzivna avantura - odmor od skrbi”

"Jednodnevna inkluzivna avantura - odmor od skrbi"

Svako u životu ima boljih i lošijih dana. Neki su bolji a neki malo manje bolji, ali jučerašnji dan definitivno upisujemo u one "savršene"! Iako je sve bilo protiv nas...nagla promjena vremena, izuzetno loša prognoza, kišovito i tmurno jutro, čak prohladno i za jakne....mi smo hrabro krenuli u zajedničku avanturu i pobijedili sve izazove! Divna ekipa roditelja i naših članova, zaposlenika i ekipe iz Colloca, uputila se na more, na jednodnevni izlet pod nazivom "Jednodnevna inkluzivna avantura". Plan je bio posjetiti naše članove koji se veće odmaraju na moru u hostelu Bjelovar u Novom Vinodolskom i zajedno se družiti, zabaviti i svi se malo "odmoriti od skrbi" !!! Ekipa iz Colloca išla je s nama sa zadatkom iz još jednog projekta, i snimila divne kadrove i razgovore za dokumentarni film o našoj udruzi.

Kad smo došli na plažu oblaci su pobjegli, izašlo je sunce i uživali smo u zajedničkim trenucima. Hvala Gradskom poduzeću za upravljanje sportskim objektima i upravitelju hostela Zvonimiru te divnom kuharu, koju su za sve nas organizirali i prefini ručak!

Divan i koristan dan, savršena ekipa, nova iskustva i što je najvažnije povezivanje i mali odmak od svakodnevnice te nova prijateljstva!

HVALA divnom vozaču Tomi i obrtu za prijevoz MILAK na sigurnoj i udobnoj vožnji!

MI!? Mi se već pripremamo za iduću avanturu!

 
 
“Jednodnevna inkluzivna avantura - odmor od skrbi”

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u programskom području 

"Institucionalna podrška stabilizaciji ili razvoju udruga osoba s invaliditetom"

  Novosti - Sve